top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

MÉDIATARTALMAK IGÉNY SZERINT

SZAKMAI CÉLÚ MÉDIATARTALMAK, B2B MEGOLDÁSOK

Ha a cél piaci döntéshozók megszólítása, akkor mi vagyunk a megoldás! Testre szabott tartalmak fejlesztése hagyományos offline, online vagy más digitális platformokra, szakmai igények szerint megvalósított események, melyek mind a megbízó üzletét építik.

Szakértők vagyunk abban, hogy a megfelelő csatornákon tartalommal kössük össze a piacok eladói és vevői igényeit. Adatokat gyűjteni, listákat szerkeszteni, elemezni, értékesítési folyamatokat támogatni. Ezek azok, amikhez értünk.

BRANDING ÉS SZEMÉLYRESZABOTT TARTALMAK

Az olvasók bizalmáért sokat tettünk az elmúlt 25 évben. Tartalmakat szerkesztünk, márkákat építünk, történeteket mesélünk, melyekkel mind-mind kapcsolatokat építünk. Tartalmaink értéket képviselnek, fontosnak tartjuk, hogy a jól megfogalmazott  üzeneteket célba juttassuk és közben olvasóink igényeit is maximálisan kiszolgáljuk.

 

Mindegy minek hívjuk, hirdetés, márka-tartalmak, PR vagy fizetett tartalmak, mind ugyan arról szól, márkaépítés és kommunikációs kapcsolat a megbízó és az olvasó között. A szükséges tartalmakat, ügyfelünk igényei és céljai szerint szabjuk testre. Tapasztalt szakembereink szolgálatában áll minden digitális eszköz, kép, szöveg, videó, infógrafika vagy bármely más tartalom, legyen szó email, hírlevél, print, web vagy event csatornákról.

TÁRSASÁGI ESEMÉNYEK, SZAKMAI GÁLÁK, BUTIK EVENTEK

Ma már könyedén összeköthetjük a világot egy okostelefonnal a kezünkben, de semmi sem helyettesítheti a közösségi élményt egy személyes találkozást, egy kézfogás erejét a kihívások és a sikerek megosztásának személyes tapasztalatával.

Ezért szervezünk eseményeket, melyek lehetőséget teremtenek a személyes találkozásra szakmai és ügyfél környezetben. Inspirálódni azok között, akik maguk is hasonló szakmában élnek,  összekötni a vevőt és az eladót, tanulni és fejlődni, új ötletekkel, motivációkkal és kapcsolatokkal visszatérni a hétköznapokba, ez az ami miatt érdemes részt vállalni támogatóként, előadóként vagy vendégként egy-egy eseményünkön.

KUTATÁS, ÜZLETI ADATOK, LISTÁK

Honnan szerezzük adatainkat és mit kezdünk velük?

Szerkesztőink az elmúlt 25 évben a legkülönbözőbb forrásokból, hivatalos statisztikákból, nyilvános adatokból és önbevallási forrásokból folyamatosan gyűjtötték, évről évre listákba szerkesztették, elemzésekkel és piaci előrejelzésekkel egészítették ki a vállalati statisztikákat és segítették ezzel a magyar gazdaság szereplőinek piacra jutását, megalapozva értékesítési és marketing sikereiket.

A piac ismerete nemcsak megalapozza, de folyamatosan befolyásolja is az üzleti sikereket. Trendek és változások, amit mindenkinek tudni kell. 

bottom of page